Még mindig nem gasztroblog, de ezt is meg kell örökíteni, annyira egyszerű és finom. Úgy láttam, hogy a juhtúrós gomba is többeket érdekelt. A vörösboros aszalt szilva hús és krumplipüré mellé tehát úgy készül, hogy 25 dkg aszalt szilvát leöntünk borral, és megpároljuk. Kész. Finom. Lehet bele fokhagymát is tenni, és meglepő, de úgy is finom.
Vörösboros aszalt szilva
2010.09.06. 11:09 ghg
Szólj hozzá!
Címkék: ajánló evésivás
A bejegyzés trackback címe:
https://hallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr892274701
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek