Ez ugyan nem gasztroblog, de a juhtúrós gombát muszáj megörökíteni, mert családunk egyszerű és finom ünnepi vacsorája. Karácsony nincs nálunk nélküle. És bár meglehetős rendszerességgel böngészem a gasztroblogokat, ilyen könnyen elkészíthető változatot nem láttam.
Hozzávalók: csiperke gomba (közepes fejek), juhtúró, szalonna, de luxe változatban libamáj is.
A gombák szára helyére töltjük a juhtúrót, rátesszük (a libamájat,) a vékony szalonnaszeleteket, tálba pakoljuk, a gombák szárát felkarikázva közé. Fóliával letakarva sütjük, a végén még fólia nélkül megpirítjuk a szalonnát a tetején.
Ennyi. Mindenféle fűszer nélkül is finom, sózni se kell, víz se alá.
Juhtúrós gomba
2010.03.25. 17:38 ghg
Szólj hozzá!
Címkék: ajánló otthon evésivás
A bejegyzés trackback címe:
https://hallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr181868282
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek