HTML

hallgatok

Örömeim és zsörtölődéseim a felsőoktatásban, az utcán és otthon.

Címkék

Utolsó kommentek

Tűzoltók és politika

2010.04.05. 16:41 ghg

Hallottam a minap a rádióban, hogy Karcagon tűzoltók rakták fel a villanyoszlopokra Varga Mihály választási plakátjait. A Fidesz kifizette, a tűzoltók kaptak egy kis pénzt, a plakátok a helyükön vannak. Mindenki jól járt, gondolhatnánk. De nem, mert amíg a tűzoltók a plakátokkal voltak elfoglalva, nyilvánvalóan nem tudtak tüzet oltani, emberéleteket menteni - mondá a kormányszóvivő.
Na nem mintha kellett volna, ha meg mégis, felteszem, egy pillanat alatt el tudták volna hajítani a plakátot, és szirénázva sietni az emberek segítségére.
Szerencsétlen szóvivő, csak őt sajnálom, akinek minden marhaságot meggyőződéssel kell mondani, amit elé tesznek. Nemigen utasíthatja vissza azzal, hogy ne haragudjatok, ilyen hülyeséggel nem vagyok hajlandó égetni magam.
Megint egy szakma, amit nem vállalnék. Múltkor úgy döntöttem, kalauz sem lennék, amikor láttam szegényt egy részeggel huzakodni, akinek jegye nem volt, ellenben hasmenése állítólag igen.

Helyesbítés. Elnézést kérek Szollár Domokos kormányszóvivőtől, ezt a marhaságot Budai Bernadett MSZP-szóvivő mondá.

Szólj hozzá!

Címkék: utca zsörtölődés

A bejegyzés trackback címe:

https://hallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr521896579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása